メインコンテンツにスキップ

Bijbaan Recovery (12 uur)

ブレダ, 北ブラバント州 - 勤務地を探す ビジネス ディベロップメント パートタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Voor de afdeling Recovery (Circular Hub) zijn we op zoek naar een collega voor 12 uur per week. Je wordt vooral ingezet op de avonden, weekenden en in de schoolvakanties.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je zoekt een bijbaan voor een langere periode, waarbij je vooral wordt ingezet op avonden, weekenden en in de schoolvakanties.
- Je bent milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen.
- Je staat stevig in je schoenen en kunt goed feedback ontvangen en geven.
- Je bent leergierig, proactief, communicatief sterk, commercieel en praktisch ingesteld.
- Je kunt goed prioriteiten stellen ook (juist!) als het heel erg druk is.
- Je bent handig met computerprogramma’s
- Je beseft dat het werk fysiek vrij zwaar kan zijn en dat er op een hoog tempo gewerkt wordt.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Recovery (Circular Hub) heb je de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van je collega’s van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de Circular Hub. Datzelfde geld voor alle afgeschreven artikelen vanuit de winkel.

Duurzaamheid (slim voor morgen) staat hoog in het vaandel evenals het ‘ontdekken’ van mogelijke kwaliteitsproblemen in IKEA artikelen. Je bent medeverantwoordelijk voor de productkwaliteit en het verwerken van de dagelijkse afdelingscijfers. Je deelt deze gegevens met het team zodat de dag prioriteiten duidelijk zijn.

Daarnaast ben je op de afdeling ook bezig met: het her-verpakken van producten of het opbouwen van meubelen voor de Circular Hub en het analyseren van de retour gebrachte artikelen. Deze informatie verwerk je in ons computersysteem. Je hebt nauw contact met de verkoopafdelingen, controleert en verwerkt alle afschrijvingen. Daarnaast verstrek je informatie over de producten en onze duurzaamheidsstrategie aan klanten en verkoop je de producten in de Circular Hub. De werkzaamheden vergen de nodige fysieke lichamelijke inspanningen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Breda combineren we onze Zweedse cultuur met Brabantse gastvrijheid. Met 450 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2003!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele werksfeer waarin jouw mening telt. 
- Naast een goed uurloon ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen, personeelsfeesten, een dertiende maand en personeelskorting.
- Wij bieden je veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waarom wil je graag bij IKEA werken?
- Kun je aangeven waarom fysiek werk in combinatie met veel klantcontact je aanspreekt?
- Waarom past een baan waarbij je vooral op de avonden, weekenden en in de schoolvakanties werkt, goed bij je?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!