メインコンテンツにスキップ

Bijbaan Verkoopmedewerker Keukens

ユトレヒト, Provincie Utrecht - 勤務地を探す セールス & コマーシャル フルタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Zoek jij een uitdagende bijbaan voor 12 uur, lees dan verder. De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je volgt een opleiding op minimaal MBO+ niveau (of hebt deze gevolgd)
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
- Je bent enthousiast, energiek en spontaan, waardoor je makkelijk een 2 uur durende planning kan leiden;
- Je bent technisch ingesteld (je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen) en in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant;
- Je durft een gesprek met de klant te leiden en de juiste vragen te stellen;
- Je bent leergierig en een aanpakker, de opleiding tot volwaardige keukenverkoper duurt ongeveer 6 maanden;
- je benst 12 uur ( bijbaan) per week beschikbaar.
- Je bent voornemens om minimaal 2 jaar deze functie uit te voeren;
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen;
-In de vakantieperiodes ben je bereidt meer uur te werken.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de cijfers van de vorige dag en de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. Tevens wordt gekeken hoe het staat met de geplande afspraken van die dag. Een afspraak duurt 2 uur, dus dat betekent dat je dit gesprek goed moet plannen. Als eerste sta jij op de afdeling, om de klanten die spontaan langskomen te helpen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt de klant met het uitzoeken en samenstellen van zijn nieuwe droom keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma die exact aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast word je keer op keer uitgedaagd om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes in stijl, indeling en budget. Na de lunch komt de klant met een geplande service binnen lopen en je begroet deze klantvriendelijk. Direct na deze afspraak heb je ook nog een remote planning, iemand die via videocall vanuit huis een keuken wil laten tekenen. Het laatste uurtje van je dienst is aangebroken en je bestelt nog net even die laatste keuken om het omzet-doel van de dag te halen.

Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales) onderaan deze pagina!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.58. Op doordeweekse dagen na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €17.37 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €23.16. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei.
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens.
-Na het succesvol doorlopen van de kitchenacademy en bij goed functioneren gelijk een vast contract.
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en geef aan waarom jij zo goed past bij deze functie.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!