メインコンテンツにスキップ

Store Interior Design Co-Worker - Budapest (Soroksár)

Budapest, Hungary - 勤務地を探す インテリアデザイン& ビジュアルマーチャンダイザー フルタイム
求人に応募する

職務記述書

KI VAGY TE

Lakberendezői vagy belsőépítészeti végzettséggel rendelkezel.
Kreatív gondolkodású vagy, amihez az üzleti életben hasznosítható vizuális készségek és kimagasló esztétikai érzék társul.
Aktívan keresed a még egyszerűbb, észszerűbb és költséghatékonyabb működés módozatait.
Gyakorlatias, praktikus szemlélettel állsz hozzá a feladataidhoz.

EGY NAP VELÜNK

Segítsd elő az IKEA áruház pozícionálását a hazai piacon: a lakberendezés terén a legnépszerűbb választás legyünk a vásárlók körében.
Használd fel lakberendezési ismereteidet olyan modern szobaberendezések és egyéb áruházi kommunikációs eszközök kialakításához, amelyek túlszárnyalják vásárlóink várakozásait.
Gerjessz érdeklődést a lakberendezés iránt és fokozd fel ezt úgy, hogy folyamatosan olyan új és inspiráló megoldásokat mutatsz be, amelyek az IKEA áruház gyakori felkeresésére ösztönzik az embereket.
Alakíts ki olyan vizuális hatásokat minden kereskedelmi, vevőszolgálati és személyzeti területen, amelyek jól kifejezik az IKEA márkaidentitását.

EGYÜTT CSAPATKÉNT

Ahol mások lakberendezési termékeket látnak, mi okos megoldásokat látunk, melyek elősegítik a jobb mindennapi életet. Szenvedéllyel, fantáziával és ötletbörzével a színeket, textíliákat és bútorokat olyan inspiráló terekké alakítjuk, melyek lázba hozzák, bevonják és meggyőzik az IKEA látogatókat, hogy ők is meg tudják csinálni!