メインコンテンツにスキップ

Teammanager Sales

ユトレヒト, Provincie Utrecht - 勤務地を探す セールス & コマーシャル フルタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Teammanager Sales (fulltime)

Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt een HBO werk en denk niveau.
-Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
-Je beschikt over leidinggevende ervaring binnen de retail.
-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken
-Je haalt je energie uit het behalen van commerciële successen
-Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je bent op de werkvloer aanwezig en tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding bereid je een verbetervoorstel voor die je ’s middags in een werkoverleg aan je collega’s presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om de klanten te helpen en je team te coachen.

SAMEN ALS EEN TEAM

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een fulltime jaar contract met een goed salaris. Dit wordt aangevuld met o.a. een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen (die kunnen oplopen tot 100%) en eventueel een bonus.
-Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
-Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

*Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
*Kun je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
*Beschrijf jouw manier van het managen van een team.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je solliciatie!