メインコンテンツにスキップ

Zaterdagkracht - Restaurant - 8u

Sint-Denijs-Westrem, Belgium - 勤務地を探す フード& レストラン パートタイム
求人に応募する

職務記述書

Wie je bent

Je hebt een passie voor de Food en voor onze klanten, die altijd op je kunnen rekenen voor een prettige, hoogwaardige service. Je ziet wat zij nodig hebben en zet dat om in een zakelijke kans. Je voelt je thuis in een drukke restaurantomgeving en je aarzelt niet om initiatief te nemen om je collega's en klanten te helpen.

Je verantwoordelijkheden

Je begint met het verwelkomen van de klanten van het restaurant, die kunnen rekenen op je glimlach, je advies en de professionaliteit van je service. Doorheen de dag sta je in voor verschillende taken, noodzakelijk voor het goede verloop van de werking van de afdeling: kassa, maaltijden bereiden, afwassen, enz. Je zorgt ervoor dat de producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn en dat de prijzen kloppen. De maaltijden en snacks worden bereid en geserveerd volgens de kwaliteitsnormen en bereidingswijzen die IKEA heeft opgesteld. De hele dag door zorg je ervoor dat het gebruikte werkmateriaal in perfecte staat verkeert.

In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Restaurant.

Over dit werkgebied

Samen zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden. Onze producten onderstrepen onze Scandinavische roots. We bieden ook in onze Bistro’s en “Swedish Food Market” een uitgebreid assortiment aan. Diversiteit in onze teams is de sleutel naar succes.

Solliciteer nu!

Bij IKEA geven we je graag de ruimte om je eigen ontwikkeling en groei in handen te nemen. Wij geloven in ondernemerschap en initiatief en willen het je gemakkelijk maken. In de eerste paar weken/maanden krijg je een ontwikkelingsplan in 5 stappen aangeboden om je op weg te helpen, met voldoende persoonlijke ruimte om de leermomenten te creëren die je nodig hebt.
Wij bieden deze structuur en een ondersteunend netwerk van collega's die ervoor zorgen dat je je in deze situatie op je gemak voelt en je de tijd krijgt om te leren, fouten te maken en je te ontwikkelen.

Naast een competitieve verloning bieden wij je:

- Eco-cheques
- Eindejaarspremie, vakantiegeld en sector premie
- Een toeslag woon-werk verkeer met een bijkomende toeslag indien je met de fiets komt
- Private leasing van een elektrische fiets, we geven je graag een duwtje in de rug
- Een uitgebreide hospitalisatieverzekering, incl. privé ongevallen met de optie een overlijdensdekking te nemen
- Pensioensparen
- Een verlof spaarplan: kies zelf hoe jij je late/vroege uren (vanaf 05u en vanaf 18u) laat uitbetalen: een toeslag op je salaris of in vakantie uren
- Een kantine waar je aan zeer democratische prijzen lekker kan eten. Werk je voor IKEA FOOD, dan eet je zelfs gratis!
- IKEA Tack! Bonus, een bijkomende storting in je pensioensparen op basis van onze wereldwijde resultaten
- ONE IKEA Bonus: een bijkomende bonus op basis van de resultaten van jouw winkel, uitbetaald in december
- IKEA Benefits at work: een mooie korting bij onze partners
- IKEA personeelskorting 15% op al je aankopen
- Teamuitjes & personeelsfeesten, omdat samenzijn voor ons heel belangrijk is
- Een leuke extra bij wettelijk samenwonen/trouwen/geboorte om de mooie momenten te vieren
- Wij bieden je een een uurrooster 6 weken op voorhand aan, dit om je werk-privé beter te plannen. Onze winkels sluiten om 20u (vrijdag 21u).