メインコンテンツにスキップ

Logistiek medewerker (12-24 uur)

Amersfoort, Provincie Utrecht - 勤務地を探す ロジスティックス & サプライチェーン パートタイム

職務記述書

WIE JE BENT

“Vroeg uit de veren en dan op tijd naar huis, zodat ik mijn kind van school kan halen” Voor Lia is deze baan goed te combineren met haar gezinsleven. Deze baan kan ook een goede aanvulling zijn op een andere parttime baan of werkzaamheden als ZZP’er.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je werkt bent in ieder geval flexibel inzetbaar in de vroege ochtenden (05:00-10:00 uur). Daarnaast ben je bij voorkeur ook op andere tijden inzetbaar;
- Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;
- Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden;
- Je bent je bewust van het fysieke werk, je beweegt veel, tilt producten (doosjes) van pallets en vult deze op de juiste plek op de afdeling. Verder loop je echt heel veel, met de pompwagen breng je pallets naar de juiste plek en haal je weer nieuwe pallet op om ergens anders te vullen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als Medewerker vulploeg zorg je ervoor dat de winkel gevuld is. Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 05:00 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Als eerste ga je aan de slag met de lijst van artikelen die voor die dag geteld moeten worden. Je werkt daarbij nauwkeurig en secuur. Daarna ga je naar je afdeling om aan de slag te gaan met het vullen van de artikelen in de schappen. Je werkt volgens de regels en de apparatuur die je ter beschikking hebt. Zoals de scanner en de elektrische pompwagen. Je weet dat je daar voorzichtig en veilig mee om moet gaan en die verantwoordelijkheid pak je gewoon. Een collega die al klaar is met zijn eigen afdeling komt je helpen, zodat alle afdelingen gevuld zijn voordat de winkel om 10:00 uur open gaat. Als het werk om 10 uur gedaan is, ga je weer naar huis. In het zelfbedieningsmagazijn kom je een klant tegen, die even wat wilt vragen. Je helpt deze klant zo goed mogelijk, omdat we bij IKEA de klant voorop stellen in alles wat we doen.

Elke dag vroeg opstaan, betekent dat je ‘s avonds ook vroeg naar bed moet. Met name in de eerste weken zou dit tegen kunnen vallen, als je dit niet gewend bent. Dit in combinatie met het vele lopen en bewegen tijdens het vulproces, maakt dat deze functie fysiek zwaarder is dan de andere functies.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

IKEA Amersfoort is de 11e IKEA store die in Nederland in 2006 is geopend. Met zo'n 380 collega's zorgen we er dagelijks voor dat onze store het bezoeken waard is!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waar jouw mening telt;
- Een marktconform salaris met een dertiende maand, onregelmatigheidstoeslagen een tegemoetkoming in de reiskosten;
- Een leuk team met enthousiaste collega’s;

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Leg uit waarom een baan van 12 tot 30 uur per week bij je past en waarmee je het wil combineren?
- Heb je eerdere ervaring met vergelijkbaar werk?
- Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je goed kunt samenwerken?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure. We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!