メインコンテンツにスキップ

Medewerker Sales Woonaccessoires (24-28 uur)

Amersfoort, Provincie Utrecht - 勤務地を探す セールス & コマーシャル パートタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.

We zijn op zoek naar medeweker sales die initiatief toont, zelfstandig maar ook samen kan werken en goed benaderbaar is. Je zult komen te werken op de Markthall bij IKEA Amersfoort. Dat zijn de salesafdelingen op de benedenetage.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële Horeca en/of Retail omgeving.
- Je hebt minimaal een MBO+ werk en denkniveau.
- Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop.
- Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om naast door de weeks overdag ook op avonden, weekenden en feestdagen te werken.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Amersfoort is de 11e IKEA store die in Nederland in 2006 is geopend. Met zo'n 380 collega's zorgen we er dagelijks voor dat onze store het bezoeken waard is!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een marktconform salaris met een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslag.
- Een rooster via de app vier weken van tevoren en de leukste collega’s.
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?
- Waarom ben jij het commercieel talent wat wij zoeken?
- Kun je uitleggen waarom jij een echte aanpakker bent?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!