メインコンテンツにスキップ

Country Marketing Manager

Billingstad, Viken - 勤務地を探す マーケティング & コミュニケーション フルタイム

職務記述書I over 75 år har IKEA gitt folk over hele verden råd og mulighet til å skape vakre og funksjonelle hjem. Suksessoppskriften vår er menneskene bak møblene. Hver dag våger vi å tenke annerledes, og jobber sammen for å finne nye måter å gjøre ting bedre på. Når du jobber i IKEA kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

ER DU IKEAS NESTE MARKEDSSJEF?

Vil du være med på å styrke IKEA på det norske markedet? Vi søker etter en Country Marketing Manager som skal ivareta og utvikle IKEAs merkevare og posisjon blant norske forbrukere. Vi søker deg med kommersiell teft, som brenner for kommunikasjon, og muligheten til å skape en bedre hverdag for folk flest. Rollen har som oppgave å løfte engasjementet for IKEA og våre hjeminnredningsprodukter og løsninger blant eksisterende og nye kunder. Dette skjer blant annet gjennom nytenkende mediestrategier og inspirerende kommunikasjon med en tydelig IKEA-signatur.

Du vil lede en markedsavdeling med dyktige kolleger som brenner for å skape oppmerksomhet rundt våre kampanjer og vår merkevarebyggende kommunikasjon. Du rapporterer til Country Commercial Manager og inngår i et kommersielt lederteam som er ansvarlig for IKEAs vekst og kommersielle utvikling.

DINE ANSVARSOMRÅDER

I denne stillingen vil du:

- være en del av IKEA Norges kommersielle ledergruppe og bidra inn i virksomhetsstrategier og det daglige kommersielle arbeidet.

- lede markedsavdelingen og ha overordnet ansvar for utvikling av markedsplan og gjennomføring av kampanjer og aktiviteter som bidrar til vekst, bygger IKEAs merkevare og utnytter mulighetene for aktivering.

- ha budsjettansvar og det overordnete ansvar for avdelingens byrårelasjoner.

- sikre utvikling og implementering av kreativ kommunikasjon som skaper oppmerksomhet og etterspørsel eller IKEAs produkter og løsninger.

- sikre utvikling og implementering av overordnet mediestrategi på tvers av egne, fortjente og betalte kanaler som igjen leverer medieplaner med høy effektivitet

- ha ansvar for å videreutvikle og følge opp arbeidet med lojalitetsprogrammene IKEA Family og IKEA Business

- samarbeide med global organisasjon og bidra til innholdsutvikling i et tverrnasjonalt fellesskap.

HVORFOR BØR VI VELGE DEG?

Kvalifikasjoner og egenskaper:

- Du må ha relevant utdanning fra universitet eller høyskole

- Minst fem års erfaring fra markeds- og kommunikasjonsarbeid på strategisk og operativt nivå

- Du er analytisk og har strategiske evner.

- Du er kommersiell og opptatt av å sette kundene i fokus

- Du har erfaring med å lede andre, er resultatorientert og i stand til å forklare komplekse problemstillinger.

- Du har gode formidlingsevner, skriftlig og muntlig, både på engelsk og norsk.

Arbeidssted: IKEA Service Office på Slependen (utenfor Oslo).