メインコンテンツにスキップ

Financial Controller

Billingstad, Viken - 勤務地を探す ファイナンス, アカウンティング & タックス フルタイム

職務記述書I over 75 år har IKEA gitt folk over hele verden råd og mulighet til å skape vakre og funksjonelle hjem. Suksessoppskriften vår er menneskene bak møblene. Hver dag våger vi å tenke annerledes, og jobber sammen for å finne nye måter å gjøre ting bedre på. Når du jobber i IKEA kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

Er du en selvstendig og faglig trygg Financial Controller?

Financial Controlling & Tax avdelingen (FC&T) i IKEA-Norge har behov for forsterkninger. Ønsker du å jobbe med effektivitet og sikre compliance i de finansielle prosessene for IKEA Norge? Har du høy arbeidskapasitet, evner å ha mange baller i luften samtidig og kan prioritere? Hvis dette høres ut som deg, så ønsker vi at du søker hos oss.

FC&T avdelingen spiller en viktig rolle i IKEAs transformasjon og skal bidra til å sikre langsiktig lønnsomhet og uavhengighet gjennom beslutningsstøtte for økonomisk styring. Stillingen som Financial Controller inngår i Financial Controlling & Tax avdelingen (FC&T) som tilsammen har 19 årsverk. Avdelingen har ansvar for financial controlling, regnskap, rapportering og skatt for IKEAs virksomhet i Norge.

Hos oss vil du jobbe i lag med et mangfold av faglig dyktige kolleger, som drar mot samme mål. Du vil også være en del av en virksomhet som tar samfunnsansvar på alvor!

Your responsibilities

I denne stilling vil du ha jobbe med:
- Jobbe tett med «Business Navigation avdelingen» og koordinere budsjett, forecast og kostnadsoppfølging for IKEA i Norge, inkludert utarbeidelse av ledelsesrapportering med kommentarer og avviksanalyser.
- Jobbe tett med regnskaps- og rapporteringsteam for å sikre relevant, fullstendig, nøyaktig og tidsriktig rapportering.
- Bidra i globale prosjekter for å utvikle finansielle prosesser og rapportering.
- Jobbe med global organisasjon for å siker etterlevelse av globale retningslinjer og rammeverk og sikre effektiv implementering i Norge.
- Bidra til å sikre effektivitet og compliance i de finansielle prosessene i IKEA Norge

WHY SHOULD WE CHOOSE YOU?

For å bli en av oss må du være deg selv. Også må du like å ta i et tak og å jobbe sammen med andre. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som har:
- Høyere økonomisk utdannelse på master nivå
- 3-5 års relevant erfaring, gjerne fra revisjon og med økt ansvar eller som Financial Controller i større og gjerne internasjonal virksomhet
- Solid regnskapsfaglig kompetanse både NGAAP og IFRS
- Erfaring fra og interesse for å ta i bruk ny teknologi for å forberede/effektivisere finansielle prosesser
- Gode kommunikasjonsegenskaper (muntlig og skriftlig) på norsk og engelsk er nødvendig.