メインコンテンツにスキップ

Safety & Security Leader, 37 timer, Customer Distribution Center Copenhagen

Brøndby Kommune, Region Hovedstaden - 勤務地を探す 安全衛生 フルタイム

職務記述書

HVEM ER DU?

Trives du i et job, hvor du i høj grad skal arbejde med manualer, sikkerhedsprocedurer samt lovgivningsmæssige forhold? Så er du måske vores nye Safety & Security Leader i IKEAs Customer Distribution center (CDC).
Som Safety & Security Leader bliver du ansvarlig for sikkerheden i vores CDC og du spiller derfor en aktiv rolle i at sikre, at vi opererer på en sikker og forsvarlig måde, både til gavn for vores medarbejdere og kunder.
For at lykkes i rollen er det afgørende, at du reagerer aktivt på opståede situationer, men endnu vigtigere at du arbejder målrettet og proaktivt for at undgå de opstår. Ydermere er det vigtigt, at du besidder en høj detaljegrad og gode kommunikative evner, som du aktivt bruger i dit samarbejde med andre.
Du er i stand til at motivere dig selv gennem de opgaver som foreligger. Der vil være rutinepræget arbejde i forbindelse med indrapporteringer, men samtidig mulighed for at præge din egen hverdag med en ægte interesse i at tage ansvar i rollen.
Jobbet kræver en stor grad af selvstændighed, detaljesans og drive.
Du er i stand til at håndtere en svær situation og agere hurtigt og præcist. Du trives i et fast-paced miljø og er forandringsparat.
Vi forestiller os at du også:
• Har kendskab til de nationale lov-/juridiske krav til sikkerheden på en arbejdsplads, sikkerhedsguidelines og regler – gerne fra lignende stilling
• Kan arbejde med langsigtede strategiske planer, som du formår at eksekvere operationelt samt følge op
• Har erfaring med konflikthåndtering og stakeholder management
• Tager ansvar og har fornemmelse for, hvornår noget haster
• Er serviceminded og holder fokus på kunden
• Kan tale og skrive både dansk og engelsk på et højt niveau

DINE ANSVARSOMRÅDER

Som Safety & Security Leader får du ansvaret for at vores CDC altid lever op til de gældende sikkerhedsregler og guidelines vi har i IKEA samt danske love/standarder. Dette betyder, at det også er dit ansvar at tilsikre, at alle medarbejdere forstår og arbejder i overensstemmelse med de gældende regler. Du vil blive involveret i opgaver der kræver samarbejde på tværs af forskellige afdelinger og det er derfor afgørende, at du kommunikerer på en effektiv og konstruktiv måde, hvor du får folk med. Til tider er opgaverne uforudsete og vil kræve handling her og nu.

Dine primære opgaver bliver:
• Kontrol af diverse sikkerhedssystemer
• Håndtering forskelligartede problemstillinger vedrørende sikkerhed
• Opfølgning af sikkerhedsmæssige procedurer bliver overholdt ude i afdelingerne
• Sikre udvikling af administrative såvel som operationelle sikkerhedsrutiner
• Træning af ledere og medarbejdere i sikkerhedsprocedurer

VORES TEAM I IKEA

Hos os bliver du en del af et internationalt team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere, som alle arbejder mod det samme fælles mål. I vores CDC arbejder vi hver dag med mange forskellige ordrer typer og sørger for at kunder på Sjælland får de ordrer leveret, de har bestilt på IKEAs hjemmeside eller har bestilt med levering i et IKEA varehus. Vores CDC er en logistik enhed, hvor alle afdelinger arbejder tæt sammen om den fulde logistikkæde. Vi både tømmer lastbiler, fylder lageret op, plukker og pakker kundeordrer, klargør ordrerne samt kører dem ud til vores mange kunder. Vi arbejder i et højt tempo, men har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

Du er velkommen til at kontakte Svetlana Lund, Business Navigation and Operations Manager på 25195423 eller via e-mail, svetlana.lund@ingka.ikea.com
Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger via e-mail men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

ØVRIG INFORMATION

• Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr. uge og du vil indgå i mer- og overarbejde efter behov
• Vi ønsker opstart snarest
• Søg stillingen inden d. 27/4/2021