メインコンテンツにスキップ

Teammanager Logistiek in opleiding

Hengelo, Provincie Overijssel - 勤務地を探す ロジスティックス & サプライチェーン フルタイム

職務記述書

Wie je bent

Heb je de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende functie binnen de logistieke wereld maar op dit moment nog niet de juiste ervaring? Dan is de functie van Logistiek medewerker met ambitie wellicht wat voor jou. In deze rol ga je aan de slag als allround medewerker en word je naar verloop van tijd intern opgeleid voor een rol als Teammanager binnen IKEA. Ligt jouw passie in het ontwikkelen van mensen, én het aansturen en doorzien van processen? Voor ons logistieke team zijn wij op zoek naar een medewerker die wil bijdragen aan het verwezenlijken van onze logistieke- en store doelen, nu en in de toekomst.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal een Hbo-opleiding afgerond.
- Je bent iemand die er plezier in heeft in samenwerken met je collega's en helpt ze bij hun ontwikkeling waar het kan.
- Je bent proactief en hebt lef, ondernemerschap en durft out of the box te denken en brengt deze ideeën tot werkelijkheid.
- Je bent sterk in het houden van structuur, overzicht en de opvolging van uitgezette acties.
- Je bent flexibel beschikbaar: het logistieke proces start om 6.00 uur ’s ochtends (op maandag om 05.00 uur) en gaat door tot 24.00 uur ’s avonds.
-Je bent ook beschikbaar in de weekenden en op feestdagen.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Inspiratie en ideeën opdoen voor je huis en je aankopen meteen meenemen of thuis laten bezorgen: daar hoort een efficiënt georganiseerde goederenstroom tegen zo laag mogelijke kosten bij. Als medewerker met ambitie ben jij, samen met de de teammanagers en logistiek manager, de spil in dit logistieke proces waarbij je op termijn steeds meer taken krijgt om te laten zien wat je in huis hebt. In de rol van medewerker met ambitie kan jij jouw eigen ondernemerschap kwijt en draag je zorg voor een goede winkelervaring van onze bezoekers.

Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 6.00 uur met een rollcall (dagstart). Welke producten moeten waar gevuld worden? Hoe ziet de rolverdeling eruit? Jij zorgt er samen met de collega's voor dat alles voor 10 uur gevuld is en beschikbaar is voor de klant. Later die ochtend zit je samen met andere leidinggevenden vanuit de winkel om te kijken hoe we het verkoopproces nog efficiënter en commerciëler kunnen insteken. Jij kan hierin belangrijke informatie verschaffen vanuit het logistieke oogpunt. Ook bespreek je een door jouw bedacht verbetervoorstel met je manager. Daarna maak je je collega’s ook enthousiast en start je op de werkvloer met je actieplan.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.
Bij IKEA Hengelo combineren we onze Zweedse cultuur met een vleugje Twentse nuchterheid. Met 350 collega's zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2002!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een goed salaris aangevuld met o.a. een dertiende maand, onregelmatigheidstoeslag in de avonden en weekenden en personeelskorting;
- Een inspirerende werkomgeving in een internationale context. Een open, informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input;
- Je wordt intern opgeleid tot Teammanager.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
- Op welke gebieden zou je je zelf kunnen verbeteren.
- Hoe verwacht jij een bijdrage te leveren aan het logistieke proces?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!