メインコンテンツにスキップ

Underhållsingenjör

Hultsfred, Kalmar - 勤務地を探す プロダクション フルタイム

職務記述書

Company description

Har du en passion för att jobba med människor och teknik? Är du en person med högt engagemang, god analytisk förmåga och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


Job description

Vår spånskivefabrik är en avancerad, högautomatiserad processindustri med modern teknologi. Vi producerar mer än 500 000 m3/år vilket motsvarar ca 40 långtradare/dag. Hjärtat i vår produktion är vår 40 meter långa kontinuerliga dubbelbandspress med ca 500 hydrauliska cylindrar som arbetar med tryck över 300 bar och temperatur över 200 grader med alla de utmaningar det innebär. Den här underhållsingenjörstjänsten är ny vilket innebär en stor möjlighet för dig att forma arbetet utifrån din egen person. Störst fokus på tjänsten är faktabaserat förebyggande underhåll, genom att på ett metodiskt och strukturerat sätt samla in mätdata och frekvenser och utifrån dem ta fram analyser för att minska oplanerade och akuta maskinhaverier. Hjälpmedel är fast installerad vibrations- och temperaturgivare samt mobil utrustning för termografi, vibrations- och ljudanalys.

Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss. Det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon.


Qualification

Du har eftergymnasial maskiningenjörsutbildning samt några års erfarenhet med liknande uppgifter i en processindustri. Goda kunskaper i maskinelement och hydraulik. Du har hög teknisk förståelse, är praktiskt lagd, en nyfiken problemlösare med god analytisk förmåga

Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav liksom goda datakunskaper.


More Information

Kontakta  teknikchef, Stefan Mikaelsson 0495-75 51 60

Din ansökan skickar du till oss senast den 31/10