メインコンテンツにスキップ

Bijbaan verkoopmedewerker

Son, 北ブラバント州 - 勤務地を探す セールス & コマーシャル パートタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt. Luisteren, meedenken en advies geven kan je als geen ander.  

IKEA Eindhoven is op zoek naar meerdere nieuwe, leuke en enthousiaste collega's voor de verschillende afdelingen van onze verkoop afdelingen. Je kan komen te werken op de Showroom, bij Woonkamers of Slaapkamers of op de Markethall.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 
- Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële en/of Retail omgeving. 
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop. 
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden
- Je kan goed zelfstandig werken en neemt als vanzelf de verantwoordelijkheid
- Je bent enthousiast, energiek en spontaan
-Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om avonden van 17 tot 21 uur, weekenden en feestdagen te werken.  Tevens ben je bereid om eventueel in de schoolvakanties extra te werken.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.  

Je begint vanavond om 17 uur en zorgt ervoor dat je netjes op tijd bent, zodat er nog ruimte is voor een overdracht met je collega die voor jou heeft gewerkt. Na een kort overleg ga je lekker aan de slag.

Showroom:
Op deze afdeling zou je kunnen komen werken op de afdeling Woonkamers of Slaapkamers. Hier zorg je dat je de specialist bent en met oplossingen kan komen die ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat. Op de afdeling Slaapkamers kunnen klanten ook gebruik maken van de planservice, je hebt dan een geplande afspraak van max. 2 uur met een klant om de juiste gaderobekastcombinatie te tekenen.
Op de afdeling Woonkamers help je klanten aan bijvoorbeeld een nieuwe bank of een mooie oplossing voor hun tv. Op beide afdelingen zorg je tussen het helpen van de klanten door dat de afdeling netjes en opgeruimd, zodat er een duidelijk overzicht is voor de klanten. Je maakt bijvoorbeeld ook prijskaartjes van artikelen die missen.

Markethall:
Op de afdelingen van de Markethall verkopen we de kleinere accessoires, denk hierbij aan pannen en serviesgoed, gordijnen, sierkussentjes en tapijten, maar ook zeker aan opbergdozen, verlichting en lijsten voor foto's.
Als medewerker op deze afdelingen ben je lekker actief bezig. Je zoekt klanten op die je kan helpen met het juiste advies, je benadert hen vanuit je zelf en wacht niet tot de klant naar jou toe komt. Korte vraagjes beantwoorden en lekker veel verschillende klanten helpen is typisch voor deze afdelingen. Je zorgt er daarnaast uiteraard ook voor dat de afdeling netjes is en bereid je de vakken voor, zodat de afdeling Logistiek de volgende ochtend makkelijker de schappen kan bijvullen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. 

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkel van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER NOG BELANGRIJK IS

'- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur en in de avonden na 19 uur €16,36. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een rooster via de app 4 weken van tevoren
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Een gezellig team met leuke collega’s
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoordt zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!