メインコンテンツにスキップ

Winkelmedewerker productkwaliteit met doorgroeiambitie

Son, 北ブラバント州 - 勤務地を探す サステナビリティ フルタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Bouw jouw IKEA-carrière! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn/haar IKEA carrière wil starten als medewerker Circular Hub en om intern te worden opgeleid tot teammanager. Heb je volop ambitie en capaciteiten maar nog niet de ervaring die nodig is voor een teammanagersfunctie? Lees dan vooral verder!

Circular Hub is de nieuwe naam voor de Koopjeshoek.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden, Je hebt/bent/kan:
-de ambitie en de capaciteiten om op termijn door te groeien naar een teammanagersfunctie binnen IKEA.
-milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen
-jouw focusgebied zal liggen op de kwaliteit van onze producten en de communicatie hiervan naar de overige afdelingen
-HBO werk- en denkniveau.
-probleem oplossend vermogen: je bent in staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten en op basis daarvan je het werk kan indelen en uitvoeren.
-op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
-affiniteit met duurzaamheid en bent bereid hier meer over te leren: je pakt daarin een ambassadeursrol.
-commerciële ervaring (klant in focus).
-flexibel inzetbaar (ook op de avonden en weekenden).

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken, zoals het herstellen van verpakkingen, het verkopen van artikelen in de koopjeshoek, het bijdragen aan het optimaliseren van afvalstromen. Je analyseert de redenen waarom artikelen terugkomen en beschadigen en gaat op zoek naar de oorzaak zodat je weet op welk vlak verbetering nodig is. Je koppelt dit, indien nodig, terug aan je collega’s van andere afdelingen. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd met een positieve indruk van de IKEA-producten de winkel weer verlaten.

Hoewel je alle voorkomende werkzaamheden zal doen op deze afdeling, zal jouw focus liggen op de kwaliteits verbetering en jouw persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is om je binnen een jaar te laten doorgroeien naar een teammanagersfunctie binnen onze winkel. Dat kan ook zeker op een andere afdeling zijn, zoals Sales, IKEA Food, Customer Relations of Logistiek. Kansen genoeg! Als jij ze pakt en er klaar voor bent.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden. We zien het aantal transporten toenemen en werken hard om aan deze klantvraag te voldoen.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je in de avonden na 19 uur €16,36. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en vertel ons waarom juist jij geschikt bent voor deze uitdaging.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!