メインコンテンツにスキップ

Junior Finance Manager - 36u

Wilrijk, Flanders - 勤務地を探す アドミニストレーション & サポートサービス フルタイム

職務記述書

WIE JE BENT

Je hebt een sterke analytisch vermogen en je kan business noden vertalen in financiële consequenties en oplossingen.
Je hebt ervaring in het bedrijfsleven en hebt een goed inzicht in accounting principes.
Je hebt gedegen ervaring als leider en bent een echte teamspeler, waardoor je problemen kan oplossen en beslissingen kan nemen in een uitdagende en steeds veranderende retailomgeving.

Je daagt zowel je team als jezelf uit om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en steeds nieuwe, betere manieren van werken te zoeken.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Je vertaalt het businessplan van de winkel in een duidelijk actieplan voor je afdeling en je implementeert de verschillende acties. Je ondersteunt je collega managers in het opstellen van een jaarlijkse planning met de financiële doelstellingen op en volgt deze mee op.
Je rapporteert de maandelijkse en jaarlijkse resultaten
Je ondersteunt het managementteam in het ontdekken van nieuwe opportuniteiten en verbeteringen en volgt de acties op
Je ondersteunt de verschillende afdelingen in het opvolgen en implementeren van acties om de financiële doelstellingen te behalen.
Je inspireert, motiveert en engageert je team om samen de doelstellingen te bereiken.

OVER DIT WERKGEBIED

Wij zijn verantwoordelijk voor de financiële processen in de winkel. Het team volgt de processen op, maakt analyses en formuleert voorstellen om de verschillende afdelingen te helpen in het behalen van de financiële doelstellingen.

SOLLICITEER NU!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.